Загальна кількість переглядів сторінки

середу, 25 листопада 2015 р.

Засідання МО вчителів суспільно-гуманітарного циклу

«Учитель повинен усе життя працювати над самовдосконаленням», - писав В.Сухомлинський. Відомо, що лише творчий учитель може сформувати творчу особистість. Тому головним завданням методичного об’єднання є розвиток у кожного вчителя того індивідуального стилю, який характеризує його професійну майстерність як складне соціально-педагогічне явище, що згідно Стандарту базової і повної середньої освіти визначається «… всією структурою особистості вчителя, є синтезом різноманітних його особистісних якостей, наукової освіченості, ідейної спрямованості, фахових знань, умінь і навичок».
Шкільне методичне об’єднання  вчителів суспільно-гуманітарного циклу загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів с.Котівка, працюючи над проблемою “Розвиток учня як особистості в умовах компетенісного підходу до навчання”, широко використовує педагогічні ідеї В.О.Сухомлинського
Засідання було проведено за темою «Методиці  викладання  предметів суспільно-гуманітарного циклу  -  нові підходи». Були розглянуті основні  вимоги  до  сучасного  уроку  предметів суспільно-гуманітарного циклу, завдання  членів методичного об’єднання у  новому  навчальному  році. Також на засіданні було організоване ознайомлення зі Стратегію національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016 — 2020 роки, яка спрямована на виховання патріотизму та утвердження любові до Батьківщини, духовності, моральності, шанобливого ставлення до національних надбань українців, наслідування найкращих прикладів мужності та звитяги борців за свободу та незалежність України та визначення ефективних механізмів системної взаємодії органів влади та інститутів громадянського суспільства у питаннях національно-патріотичного виховання.


Немає коментарів:

Дописати коментар