Загальна кількість переглядів сторінки

вівторок, 9 лютого 2016 р.

День безпеки дітей в Інтернеті



        Традицію відзначати День безпечного Інтернету започаткували в Європі ще у 2004 році. Вже у 2008 році 40 країн світу взяли участь у цій акції. Мета заходу: зробити Інтернет чистішим від насильства, злочинності та інших негативних чинників. За традицією Міжнародний День Безпечного Інтернету проводиться другого вівторка лютого.
      Не залишилися байдужими до цієї події вчителі та учні нашої школи. Під керівництвом вчителя інформатики Гевко А.Ф. учні  5-8 класів випустили інформаційні колажі «Міжнародний день безпечного Інтернету», дев’ятикласники захищали  проектні роботи «Безпечний  Інтернет». Учні початкової школи подивились мультиплікаційні фільми про безпечне користування Інтернетом. Серед старшокласників проведено анкетування, яке дозволило визначити рівень інтернет-залежності.  На закінчення школярі отримали пам’ятки «Неприємності в мережі та як їх уникнути».

     А також учні нашої школи  взяли участь у Всеукраїнській акції «Хвиля безпечного Інтернету – 2016». Метою проведення заходу є зменшення негативного впливу небажаної інформаційної продукції, шляхом покращення обізнаності дітей та учнівської молоді з питань безпечного Інтернету.












Немає коментарів:

Дописати коментар