Загальна кількість переглядів сторінки

вівторок, 19 липня 2016 р.

ВЕСЕЛІ КАНІКУЛИ З БОГОМ

     З ласки Божої і благословення настоятеля отця Степана Котика під час літніх канікул працював табір «Веселі канікули з Богом». Темою табору була: «Будь милосердний як Отець»
Вихователями у таборі були сестри Згромадження Пресвятої Родини Софія і Тереза, та аніматор Катерина, люди, наділені неабиякими педагогічними здібностями, завдяки чому і робота в таборі була чітко організована.
Кожен день у таборі розпочинався ранішньою молитвою на вервиці і Божественною Літургією, під час якої діти мали змогу висловлювати власні прохання.
У програмі були також ігри з цікавими призами, банси, гуртки рукоділля, вервиці, цікаві руханки, пісні, захоплюючі естафети, пізнавальні гуртки, молодше покоління отримувало й духовну поживу, перебуваючи у молитві та слухаючи катехитичні науки, та ще багато цікавого й захоплюючого. Завершується день співами та молитвою подяки за цю нагоду весело і корисно проводити час з Богом.
Аніматори впевнені, що «згадка про час, проведений у Котівці на «Веселих канікулах з Богом – 2016» назавжди залишиться в їхніх серцях».
До організації «Веселих канікул» долучилися: директор школи Волощук І.С.,вчителі школи Худзік О.Д., Стецюк О.З., Гевко Х.Л., умілі кухарі, які смачно пригощали гостей табору






Немає коментарів:

Дописати коментар