Загальна кількість переглядів сторінки

понеділок, 23 квітня 2018 р.

До 100-річчя від дня народження В.О.Сухомлинського

2018 р. – рік сторіччя з дня народження В.О.Сухомлинського, видатного педагога ХХ століття, ідеї якого і в наш час вивчаються і зреалізовуються.
Не є винятком і наш колектив. Ще у 1988 році група учителів побувала в Павлиській школі імені В.Сухомлинського. Були зустрічі з керівництвом школи, учителями, загальне знайомство зі школою, переглянули фільм про життя педагога-новатора. Учителі побували і на могилі Василя Сухомлинського і поклали корзину квітів з  вишитим рушником від  педагогів нашої школи. Поїздка надихнула нас на системне вивчення і реалізацію педагогічних настанов В.Сухомлинського.
Таким чином  наш колектив уже 30 років свою увагу акцентує на актуальності ідей  В.О.Сухомлинського – розбудові нової української школи – школи радості, розвитку і формування молодої людини.

Директор школи Волощук Іван Станіславович, Заслужений працівник освіти України, який за свою багаторічну сумлінну і творчу працю нагороджений нагрудним знаком «Василь Сухомлинський», презентував свій досвід роботи  для молодих вчителів школи з реалізації ідей великого педагога.


Немає коментарів:

Дописати коментар