Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятницю, 5 травня 2017 р.

25 квітня у ЗОШ І-ІІ ступенів с.Котівка відбувся спільний проблемний постійно діючий семінар вчителів 1,4 класів та вихователів старших дошкільних груп дитячих навчальних закладів



     У ЗОШ І-ІІ ст. с.Котівка учасників семінару привітали учні 4 класу (вч. Сагайдак О.М.) та хореографічний ансамбль"Неопалима купина" (керівник Гевко Х.Л, вихователь групи продовженого дня). Директор школи Волощук І.С. ознайомив гостей із вчителями початкових класів та проінформував щодо напрацьованої системи проектів різнопланових напрямів краєзнавчого дослідження вчителів та учнів школи.

    За участю Волощука І.С., вчителя християнської етики Худзік Л.Д., вчителя 1 класу Гуменної Н.В., вчителя 4 класу Сагайдак О.М, здійснено екскурсійний маршрут шкільним автобусом на тему «Національно-патріотичне виховання історичними місцями рідного краю»: с.Котівка - Церква Різдва Івана Хрестителя, м.Копичинці, Кутець - Церква Воздвиження Чесного Хреста, с.Оришківці - фігура Покрови Пресвятої Богородиці, с.Гадинківці - пам’ятник блаженному Григорію Хомишину, с.Жабинці- могила захисника АТО Володі Труха, шкільний музей ім.В.Труха, Копичинецький музей театрального мистецтва  Тернопільщини.

    Педагоги нашої школи підготували матеріали з досвіду роботи щодо використання краєзнавчого матеріалу на  заняттях в різновіковій групі та на уроках в початкових класах. Методистами райметодкабінету з дошкільної та початкової освіти Грунською Н.С. та Мельничук Р.Б. було проведено презентацію «Краєзнавча робота як складова формування національної свідомості молодшого школяра та дошкільника» та надано методичні рекомендації з питання краєзнавчої роботи у дошкільному навчальному закладі та початкових класах.




Немає коментарів:

Дописати коментар