Загальна кількість переглядів сторінки

суботу, 21 листопада 2015 р.

ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ

 


21 листопада - це той день для 
українців, коли ми зробили свідомий вибір, коли перебороли у собі страх. Країна продовжує зазнавати фундаментальних змін. Тому темою відзначення 21 листопада у цьому році є слоган "Вільні творять майбутнє", бо весь цей час продовжується процес невтомного творення нових інституцій, нових пластів в українському суспільстві.

Це свято встановлене «з метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року - лютому 2014 року повстали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору…»

«Революція гідності» не тільки сколихнула країну хвилею нечуваного патріотизму, а і показала важливість національної ідеї. Нині саме за неї триває боротьба, і те, наскільки ця боротьба буде успішною, залежить від кожного з нас.
В українській державі відбулася "Революція гідності", але найважливіше, щоб тепер у свідомості кожного українця  відбулася "Еволюція гідності".

Немає коментарів:

Дописати коментар